בישול עדשים שחורים לשימוש אחסון והקפאה:
להכניס לסיר 2 וחצי כוסות עדשים שחורים להוסיף מים 4 ס״מ מעל העדשים,
לבשל עד מצב אל דנטה(מעט קשה לא עיסה מעוכה)לסנן לצנן,
(אם חסר מים להוסיף מעט מים רותחים)
להכניס לשקיות זיפר במשקל רצוי 250 -300 גרם,
להוציא אוויר להשטיח את השקית לסגור להכניס לפריזר ובתאבון,
(צורת האחסון חוסכת מקום ומפשירה מהר)
(בישול קטניות ללא מלח הוא מקשה אותם הוספה בסוף הבישול)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.