אבקת פירורי פלאפל לתיבול וציפוי מאפים ומטוגנים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 400 גרם עיסת פלאפל ליבש במכונת יבוש ביתית(יצאו 120 גרם יבשים),
להניח שכבה דקיקה על 2 ניירות אפייה במגש מכונת הייבוש(להשאיר חלק מהמגש ללא נייר לחדירת אוויר חם),
לאחר 3 שעות ייבוש לפורר לפירורים גסים להחזיר לייבוש של שעתיים,
לקרר להעביר לקערת ערבוב ולרסק עם עלי(ממכתש ועלי)לפירורים דקים,
להכניס לכלי אכסון אטום במקרר ואו בפריזר ובתאבון.
(מתאים לפיזור על מאפים, תפו״א בתנור, תוספת לפירורי לחם בציפוי שניצלים, תוספת לפירורי לחם בציפוי קציצות מטוגנות, קרנץ על סלטים, ותוספת לפירורי(לחם)מקורנפלקס ללא גלוטן)
מתכונים לפלאפלים שונים ומיוחדים אצלי בבלוג.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.