מיני קלחי תירס לבן(מתוק במיוחד)בהגשה אישית בניחוח סילן ורוטב צילי מתוק פיקנטי לראש השנה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חבילת תירס לבן(מתוק במיוחד)(חמש יחידות)לקלף לשמור את הקליפות להגשה,
לחתוך כל קלח ל 4 חלקים(מנה אישית),
להרתיח סיר מים ״ללא מלח״,
להכניס את הקלחים למים הרותחים להרתיח שנית לבשל 5 דקות,
להכניס לתבנית אפייה,
לערבב בקערית 5 כפות רוטב צילי מתוק ו 4 כפות סילן,
למרוח את התערובת על הקלחים מסביבם,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו ל 12 דקות ובתאבון.
(להגיש עם חתיכת קליפה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.