אבקת פירורי(לחם)מקורנפלקס בתיבול אבקת פלאפל לתיבול וציפוי מאפים ומטוגנים טבעוני ללא גלוטן:
להכין עיסת פלאפל מתכון אצלי בבלוג,
להכין אבקת פירורי פלאפל:לקחת 400 גרם עיסת פלאפל ליבש במכונת יבוש ביתית(יצאו 120 גרם יבשים),(אפשר בתנור 70 מעלות טורבו)
להניח שכבה דקיקה על 2 ניירות אפייה במגש מכונת הייבוש(להשאיר חלק מהמגש ללא נייר לחדירת אוויר חם),
לאחר 3 שעות ייבוש לפורר לפירורים גסים להחזיר לייבוש של שעתיים,
לקרר להעביר לקערת ערבוב ולרסק עם עלי(ממכתש ועלי)לפירורים דקים,
לקחת חבילת קורנפלקס ללא גלוטן(500 גרם)לרסק במעבד מזון לפירורים דקים להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 100 גרם אבקת פלאפל רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון לערבב,
ויש לנו ציפוי להכניס לכלי אכסון אטום במקרר ואו בפריזר ובתאבון.
(מתאים לפיזור על מאפים, תפו״א בתנור, לציפוי שניצלים, קציצות מטוגנות, עוף בתנור, דג בתנור וקרנץ על סלטים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.