קשאלך(כוסמת) עם אפונה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

קשאלך(כוסמת)עם אפונה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחמם בסוטאג 2 כפות שמן להוסיף כוס וחצי כוסמת חומה(קלויה)לטגן 2 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 4 בצלים מקורמלים שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 300 גרם אפונה(מקופסה ואו קפואה חלוטה במים רותחים 6 דקות),
לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(תבשיל מבית סבתא עשיר בחלבון)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר