קשאלך(כוסמת)עם אפונה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחמם בסוטאג 2 כפות שמן להוסיף כוס וחצי כוסמת חומה(קלויה)לטגן 2 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים להרתיח,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 4 בצלים מקורמלים שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 300 גרם אפונה(מקופסה ואו קפואה חלוטה במים רותחים 6 דקות),
לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
(תבשיל מבית סבתא עשיר בחלבון)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.