ריבת בצל קונפי ייחודית ומשודרגת לראש השנה ופסח טבעוני ללא גלוטן:
להכין רוטב:חצי כוס סילן כוס יין אדום 6 כפות חומץ בלסמי 6 ענפי תימין(3 רגיל ו 3 ענפי קורנית מקורקפת(תימין בר) רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה לערבב,
לחתוך לחצאי טבעות 5 בצלים לבנים ו 5 בצלים סגולים(אפשר כל צבע),
להכניס לסיר נון סטיק על אש חזקה ל 12 דקות לאידוי והתחלת קירמול,
להוסיף 6 כפות שמן קנולה לטגן קלות כ 10 דקות,
להוסיף את הרוטב לבשל על אש קטנה כארבעים דקות לערבב כל 5 דקות עד צמצום הנוזלים להוציא את ענפי התימין,
ונוצרת ריבת הבצל לאכסן בצנצנת מעוקרת ובתאבון.
(להגשה עם כבד קצוץ בשרים וממרחים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.