כבד קצוץ מסורתי משודרג עם ביצים ובצל מקורמל מבית סבתה אסתר לפסח לראש השנה ושאר ימות השנה ללא גלוטן:
לקחת 1 ורבע ק״ג כבדי עוף טריים לנקות מגידים,
לבשל 8 ביצים קשות לצנן לקלף לקרר במקרר,
לקרמל 8 בצלים גדולים להוסיף כף וחצי סוכר חום כהה כף מלח הימליה כף פלפל שחור גרוס,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוציא את הבצל מהשמן לכלי לקרר,
להוסיף את הכבדים לטגן עד עשיית הכבדים לצנן,
להעביר למקרר לקירור לפחות שעתיים,
להעביר את הכבדים והבצל לקרש חיתוך לקצוץ דקדק עם סכין(עבודה בסבלנות),
לגרד את הביצים על פומפייה גסה,
להכניס לקערת ערבוב כבדים בצל וביצים לערבב לתקן טעמים פלפל שחור גרוס ומלח הימליה,
להעביר לכלי הגשה לקשט עם טבעות ביצים וריבת בצל ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.