לביבות כרובית מטוגנות עם תערובת גבינות צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרובית בינונית כ 1 ק״ג לפרק לפרחים,
לבשל עם מעט מלח הימלאיה עד רכות לסנן לקרר,
לקצוץ עם סכין עד פירורים קטנים מאוד להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 30 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת בקוביות קטנות 30 גרם מיני כדורים מוצרלה מחולקים ל 4 75 גרם תערובת 4 גבינות(קוואטרו פורמאגי)חצי כפית אבקת שום רבע כפית מלח הימלאיה רבע כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים לערבב,
להוסיף חצי כוס פירורי(לחם)מקורנפלקס מתובלים ללא גלוטן לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים,
לקדרר עיגולים בקוטר 4 ס״מ למעוך ללביבה שטוחה,
לצפות בפירורי(לחם)מקורנפלקס מתובלים ללא גלוטן,
לחמם מחבת נון סטיק עם שמן(חצי ס״מ)לטגן עד הזהבה יפה,
להעביר לנייר סופג להגיש עם מטבל יוגורט שמנת ועירית ובתאבון.
(אפשר לערבב כל תערובת גבינות שיש בבית)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.