סחוג אדום חריף אש טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 וחצי ק״ג פלפלים אדומים(חריפים)לשטוף ליבש,
לחתוך להוריד את החיבור לגבעול בתוספת חצי ס״מ(להורדת חלק מהגרעינים),
לקחת 4 ראשי שום לפרק לשיניים לקלף,
לקחת 7 חבילות כוסברה(גדולות אריזות״שוק)ללא שקית לשטוף לייבש,
לטחון עם מטחנת בשר(חורים קטנים)לקערת ערבוב גדולה(אפשר במעבד מזון),
להוסיף כף פלפל שחור גרוס 2 כפות כמון 2 כפות מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 2 וחצי כוסות שמן זית לערבב,
למלא צנצנות ולהקפיא לצנצנות לשימוש עכשיו למלא מעל חצי ס״מ שמן זית לצנצנות קפואות בהפשרה למלא מעל חצי ס״מ שמן זית ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.