שבבי פלפל אדום חריף אש מיובשים לתיבול טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 וחצי ק״ג פלפלים אדומים(חריפים)לשטוף ליבש,
לחתוך להוריד את החיבור לגבעול בתוספת חצי ס״מ(להורדת חלק מהגרעינים),
לחתוך כל פלפל ל 3 חלקים לפזר במגשי מכונת הייבוש,
להפעיל את מכונת הייבוש על 70 מעלות(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
ליבש כ 10 שעות ואו עד יבוש מלא לקרר,
לטחון בפולסים במעבד מזון עד העובי הרצוי ויש לנו תבלין,
להכניס לצנצנות לאכסן במקרר ואו בפריזר ובתאבון.
(מתאים לתיבול תבשילים מרקים מאפים סלטים פסטות ופיצות, להכנת סחוג ומטבוחה)
(מ 2 וחצי ק״ג פלפל יצאו 240 גרם שבבים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.