פשטידת ערוק משודרגת עשירה(של סבתא סעידה השכנה) צמחונית ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה 1 וחצי ק״ג תפו״א אדומים עם הקליפה לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה 600 גרם זוקיני לסחוט מנוזלים להכניס לקערת ערבוב לערבב,
לקצוץ דקדק 150 גרם עלי סלק אדום(אני מגדל באדניות)ללא גבעולים,
לקצוץ דקדק חצי חבילת רק העלים כוסברה,
לקצוץ דקדק חצי חבילת רק העלים פטרוזיליה,
לקצוץ דקדק חצי חבילת בצל ירוק רק החלק הירוק,
להוסיף לקערת הערבוב לערבב,
להוסיף כוס וחצי קמח חומוס כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 5 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 3 תבניות אנגליש קייק לשמן(לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס את התערובת להדק לישר,
לעשות פסים עם מזלג לקישוט לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות(כ 40 דקות)לחלץ מהתבנית,
לחתוך לפרוסות בעובי הרצוי ובתאבון.
(תפו״א והזוקיני גורדו במגימיקס סכין דקה שאר העשבים בסכין על קרש חיתוך)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.