תבשיל דלעת בטטה זוקיני עדשים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל דלעת בטטה זוקיני עדשים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד חצי רכות 500 גרם דלעת ללא קליפה בקוביות של 1 וחצי ס״מ לסנן,
לבשל עד חצי רכות 500 גרם בטטה בקוביות של 1 וחצי ס״מ לסנן,
לבשל עד חצי רכות 500 גרם זוקיני בטבעות של חצי ס״מ לסנן,
לבשל 3/4 כוס עדשים עד חצי רכות לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות.
להוסיף את הדלעת בטטה זוקיני והעדשים לערבב 3 דקות עש אש קטנה,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר