תבשיל דלעת בטטה זוקיני עדשים ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד חצי רכות 500 גרם דלעת ללא קליפה בקוביות של 1 וחצי ס״מ לסנן,
לבשל עד חצי רכות 500 גרם בטטה בקוביות של 1 וחצי ס״מ לסנן,
לבשל עד חצי רכות 500 גרם זוקיני בטבעות של חצי ס״מ לסנן,
לבשל 3/4 כוס עדשים עד חצי רכות לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות.
להוסיף את הדלעת בטטה זוקיני והעדשים לערבב 3 דקות עש אש קטנה,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.