יבוש ער אציל(עלי דפנה)מגידול עצמי טבעוני טבעי ללא גלוטן:
לחתוך מהאדנית כמה ענפים להפריד עלים לשטוף מאבק,
להעביר למכונת הייבוש להפעיל על 70 מעלות,
(ניתן לייבוש בתנור על 70 מעלות טורבו ובשמש הביתית)
לאחר כמה שעות יש לנו עלי דפנה יבשים ובתאבון.
(מתאים לחמוצים תבשילים מרקים ומאפים)
(אפשר כמובן למצוא בטבע ובחצרות בתים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.