סלט חצילים על האש עם פלפל על האש ומיונז צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 5 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס חצי מהכמות לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית סוכר שליש כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 2 פלפלים אדומים על האש מקולפים חתוכים לרצועות דקות 2 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(חלק מהחצילים שימשו למתכון נוסף)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.