קרואסון ממלאווח ממולא בפירה תפוא עם חצילים

קרואסון ממלאווח ממולא בפירה תפוא עם חצילים:
להכין 2 חצילים על האש לקלף לקצוץ דק,
לבשל 1 וחצי ק"ג תפו"א בקוביות עם חצי כפית מלח הימליה וכף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס(התבלינים נספגים בתפו״א),
לבשל עד רכות לסנן מנוזלים ליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה חלק(אני הכנתי במכשיר מעיכה ידני לפירה החורים הקטנים ביותר),
להוסיף לפירה 3 בצלים מקורמלים כפית אבקת מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימליה לפי הטעם לערבב,
להוסיף את החצילים לערבב,
להפשיר 2 מלווחים(או יותר)לחתוך עם גלגלת פיצה לחצי ולכל חצי לעשות בהכייף העגול 5 חיתוכים באורך 2 ס״מ,
להניח כף וחצי פירה לאורך החיתוך הישר,
לגלגל לקרואסון לכופף לחצי סהר להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח ביצה לפזר שומשום קלוי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה