תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית ירוקה עדשים שחורים ואפונה טבעוני ללא גלוטן

תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית ירוקה עדשים שחורים ואפונה טבעןני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 8 משולשים,
לחלוט במים רותחים 400 גרם שעועית ירוקה קפואה 5 דקות לסנן,
לחלוט במים רותחים 300 גרם אפונה קפואה מבושלת 5 דקות לסנן,
לבשל 3/4 כוס עדשים שחורים לרכות אל דנטה לסנן,
לקרמל 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות שעועית עדשים והאפונה לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ