תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית ירוקה עדשים שחורים ואפונה טבעןני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 8 משולשים,
לחלוט במים רותחים 400 גרם שעועית ירוקה קפואה 5 דקות לסנן,
לחלוט במים רותחים 300 גרם אפונה קפואה מבושלת 5 דקות לסנן,
לבשל 3/4 כוס עדשים שחורים לרכות אל דנטה לסנן,
לקרמל 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות שעועית עדשים והאפונה לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.