באבא גנוש מיוחד ומשודרג(בניחוח וטעם אסיאתי)טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים קשים מבריקים(טריים)וקלים(ללא גרעינים),
להניח על פס מלח גס ברוחב כל חציל בגובה 1 ס״מ על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לנקב כל חציל במ״ס חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות עד רכות וחריכת הקליפות לצנן,
להעביר לקרש חיתוך לחתוך לחצי להוציא את פנים החצילים עם כף,
לנקות שחלות גרעינים אם יש,
לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה)להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות מיץ לימון כף שום כתוש רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 4 כפות חמאת בוטנים(ללא תוספת סוכר טבעית אפשרי עם שבבי בוטנים)לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לספיגת טעמים לפחות לשעתיים,
להגיש עם צנוברים קלויים ובתאבון.
(שיטת המלח זה תנור בתוך תנור מונע לכלוך הכיריים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.