ציזיקי/גיגיק(ממרח גבינת טופו)עם מלפפון בניחוח שמיר טבעוני ללא גלוטן:
לקחת קופסת(349 גרם)טופו(רך)בטעם טבעי לחתוך לקוביות קטנות להניח בקערת ערבוב,
להוסיף 2 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית רבע כפית מלח הימליה,
לטחון למרקם משחתי עם בלנדר מוט,
להוסיף 2 מלפפונים(אחד מקולף אחד לא מקולף)חתוכים לקוביות של חצי ס״מ ו 3 כפות שמיר קצוץ דקדק לערבב,
להגיש עם קישוט חצאי טבעות מלפפון ומעט שמיר קצוץ ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.