טחינה ירוקה מיוחדת ומשודרגת טבעונית ללא גלוטן:
להכניס לקערת ערבוב כוס מים קרים 4 כפות מיץ לימון רבע כפית מלח הימלאיה כפית וחצי אבקת שום כוס עלי פטרוזיליה,
לטחון עם בלנדר מוט עד ריסוק עלי הפטרוזיליה,
להוסיף כוס טחינה גולמית(אפשר מלאה)לערבב לתערובת אחידה(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),
לתקן תיבול לימון ומלח ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.