סלט כרובית מבושלת ואפויה ברוטב מיונז ועשבי תיבול צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרובית של כ 1 ק״ג לפרק לפרחים בינוניים קטנים,
לבשל עם מעט מלח הימלאיה עד רכות אל דנטה לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לזלף מעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לאפות עד התחלת חריכה עדינה של הפרחים לקרר,
להכניס לקערת ערבוב
לרוטב:להכניס לקערת ערבוב 3 כפות פטרוזיליה קצוצה דקדק 3 כפות בצל ירוק קצוץ דקדק 2 וחצי כפות מיץ לימון 2 שיני שום כתוש 4 כפות מיונז שליש כפית מלח הימלאיה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
לצקת על הכרובית לערבב בעדינות,
להעביר למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב בעדינות ובתאבון.
(האפייה נותנת טעם מעושן ומיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.