חמין קטניות מיוחדות ותפוא משודרג בבישול איטי בסיר חשמלי טבעוני ללא גלוטן:
החורף מגיע החמין מפתיע,
להשרות ל 18 שעות 250 גרם חומוס הודי שחור עם רבע כפית סודה לשתייה לסנן,
להשרות ל 18 שעות 250 גרם שעועית שחורה בובס מנומרת עם רבע כפית סודה לשתייה לסנן,
להשרות ל 18 שעות 250 גרם שעועית העין השחורה(לובייה)עם רבע כפית סודה לשתייה לסנן,
להשרות ל 18 שעות 250 גרם פול מצרי(קטן) עם רבע כפית סודה לשתייה לסנן,
לקחת 4 שקיות בד לבישול למלא בכל שקית סוג אחד של קטניה לקשור להשאיר מעט מקום בכל שקית הקטניות תופחות,
לקרמל 5 בצלים גדולים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות סילן כף מלח הימליה,
לטגן 2 דקות לפתיחת טעמים,
להעביר לסיר בישול איטי חשמלי(6 וחצי ליטר),
להניח מעל 2 ק״ג תפו״א מזני גורמה מקולפים,
להניח מעל את שקיות הבד הממולאות,
להוסיף מים רותחים עד גובה 1 ס״מ מגובה סוף הסיר,
להפעיל על חום גבוה שעה לאחר רתיחה,
להעביר לחום נמוך ללילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.