קלחי תירס על האש בתיבול אסיאתי טבעוני ללא גלוטן:
לרוטב:להכניס לקערית 8 כפות שמן זית 5 כפות רוטב צילי מתוק כף וחצי סוכר חום כהה כפית וחצי שום כתוש חצי כפית מלח, הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לקחת 5 קלחי תירס לקלף לחתוך לחצי,
להרתיח סיר עם מים(ללא מלח המלח מקשה את התירס),
להכניס את קלחי התירס לבשל עד רתיחה ולהמשיך לבשל עוד 6 דקות לסנן,
לחמם מחבת פסים,
למרוח מעט מהרוטב על המחבת,
את יתר הרוטב למרוח על קלחי התירס המבושלים,
לטגן את הקלחים עד המידה הרצויה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.