קלחי תירס על האש בתיבול אסיאתי טבעוני ללא גלוטן

קלחי תירס על האש בתיבול אסיאתי טבעוני ללא גלוטן:
לרוטב:להכניס לקערית 8 כפות שמן זית 5 כפות רוטב צילי מתוק כף וחצי סוכר חום כהה כפית וחצי שום כתוש חצי כפית מלח, הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לקחת 5 קלחי תירס לקלף לחתוך לחצי,
להרתיח סיר עם מים(ללא מלח המלח מקשה את התירס),
להכניס את קלחי התירס לבשל עד רתיחה ולהמשיך לבשל עוד 6 דקות לסנן,
לחמם מחבת פסים,
למרוח מעט מהרוטב על המחבת,
את יתר הרוטב למרוח על קלחי התירס המבושלים,
לטגן את הקלחים עד המידה הרצויה ובתאבון.

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול