קלחי תירס על האש בתיבול אסיאתי טבעוני ללא גלוטן:
לרוטב:להכניס לקערית 8 כפות שמן זית 5 כפות רוטב צילי מתוק כף וחצי סוכר חום כהה כפית וחצי שום כתוש חצי כפית מלח, הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לקחת 5 קלחי תירס לקלף לחתוך לחצי,
להרתיח סיר עם מים(ללא מלח המלח מקשה את התירס),
להכניס את קלחי התירס לבשל עד רתיחה ולהמשיך לבשל עוד 6 דקות לסנן,
לחמם מחבת פסים,
למרוח מעט מהרוטב על המחבת,
את יתר הרוטב למרוח על קלחי התירס המבושלים,
לטגן את הקלחים עד המידה הרצויה ובתאבון.