ציפס מזוגזג בתנור בניחוח מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 תפו״א גדולים צרים וארוכים לחתוך עם סכין זיגזג כל תפו״א ל 8 סירות לאורך(לחצי לרבע ולשמיניות),
להכניס חלק לקערת ערבוב לזלף מעט שמן לערבב לציפוי מלא וכך את יתר החתיכות,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן ומעט ממעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.