ציפס מזוגזג בתנור בניחוח מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן

ציפס מזוגזג בתנור בניחוח מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 תפו״א גדולים צרים וארוכים לחתוך עם סכין זיגזג כל תפו״א ל 8 סירות לאורך(לחצי לרבע ולשמיניות),
להכניס חלק לקערת ערבוב לזלף מעט שמן לערבב לציפוי מלא וכך את יתר החתיכות,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן ומעט ממעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר