ציפס מזוגזג בתנור בניחוח מלח ארבעת הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 תפו״א גדולים צרים וארוכים לחתוך עם סכין זיגזג כל תפו״א ל 8 סירות לאורך(לחצי לרבע ולשמיניות),
להכניס חלק לקערת ערבוב לזלף מעט שמן לערבב לציפוי מלא וכך את יתר החתיכות,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן ומעט ממעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.