מאפינס עם בטטה ותפוחים בניחוח וניל וקינמון מקמח כוסמין מלא

מאפינס עם בטטה ותפוחים בניחוח וניל וקינמון מקמח כוסמין מלא:
לקשקש בקערת ערבוב 4 ביצים להוסיף 200 גרם סוכר דמררה 120 מ״ל שמן כפית תמצית ווניל איכותית חצי כפית קינמון לערבב,
להוסיף 280 גרם קמח כוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 200 גרם בטטה מגורדת על פומפייה דקה 2 תפוחי עץ מקולפים מגורדים על פומפייה דקה לערבב,
לקחת 2 תבניות שקעים למלא במנזטים מ״ס 5 לשמן בריסוס עדין,
למלא 3/4 גובה מהתערובת,
לפזר מעל בתבנית אחת מעט גרעיני דלעת ובשניה מעט גרעיני חמנייה,
לערבב בקערית 4 כפות סוכר וחצי כפית קינמון לפזר מעל המאפינס,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו לאפות 14 דקות כל תבנית בנפרד ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה