צימוקי זיתים מיובשים פיקנטיים מכבישה עצמית טבעונים ללא גלוטן:
(נשארו לי זיתים פיקנטיים מהעונה הקודמת כבשתי הרבה),
לגרען ק״ג זיתים לשטוף מעודפי מלחים ושמנים(לא הכל יורד)ליבש עם נייר מגבת,
לפזר על מגש מכונת הייבוש להפעיל על 70 מעלות(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
אחרי כ 12 שעות ואו יותר הזיתים יבשים(הטעם מרוכז ומיוחד)ובתאבון.
(מתאים לנשנוש לסלטים תבשילים ומאפים הטעם מרוכז ומיוחד שווה לנסות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.