באבא גנוש משודרג ירוק(פטרוזיליה)פלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים קשים קלים ומבריקים(טריים וללא גרעינים),
להניח על נייר אפייה 5 ערימות בגובה 1 ס״מ בקוטר החצילים של מלח גס,
להניח מעל הערימות את החצילים לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם(למניעת פיצוץ),
להכניס לתנור חם טורבו על 230 מעלות לאפות עד רכות וחריכת הקליפות,
לצנן לפתוח את החצילים לרוקן את הפנים לנקז נוזלים על מסננת,
(אם יש שחלות גרעינים להוציא אותן),
לקצוץ לחתיכות קטנות עם סכין מעץ(מונע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 1 פלפל בתחמיץ על האש בקוביות קטנות כפית אבקת שום מיץ לימון משני לימונים רבע כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>