טבעות תפוא עבות מזוגזגות אדומות(פפריקה)פיקנטיות בתנור טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 תפו״א גדולים צרים וארוכים לקלף,
לחתוך עם סכין זיגזג לטבעות בעובי 2 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב לזלף מעט שמן לציפוי מלא,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט פלפל שחור גרוס,
לפזר מעל מעט פפריקה ומעט מעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.