שקשוקת פלפלים וזוקיני בתוך פלפלים צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 7 פלפלים אדומים(עם ארבעה בסיסים מרובעים)לחתוך חיתוך של אחד הצדדים(נוצרת סירה)לנקות את הגרעינים והמחיצות,
לנקב חורים עם קיסם בחלק התחתון כשהם שוכבים עם החיתוך למעלה,
לקרמל בסוטאז(קוטר 28) 3 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 2 כפות פפריקה שליש כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 2 פלפלים אדומים ואת 7 החיתוכים מהפלפלים בקוביות קטנות וזוקיני גדול חתוך לרבעי טבעות דקות לערבב ולאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 וחצי כוסות מים לערבב לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להניח את הפלפלים החתוכים ברוטב עם הפתח למעלה למלא כף וחצי מהרוטב לבשל על אש קטנה עם מכסה עד ריכוך הפלפלים(בדיקה עם קיסם),
לשבור לכל פלפל ביצה לבשל עד עשיית הביצה לקשיות הרצויה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.