לביבות דלורית בטטה גזר ועלי סלק אדום אפויות צמחוני ללא גלוטן

לביבות דלורית בטטה גזר ועלי סלק אדום אפויות צמחוני ללא גלוטן:
לקחת חצי ק״ג דלורית לרסק על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים,
לקחת 300 גרם בטטה לרסק על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים,
לקחת 300 גרם גזר לרסק על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים,
לחלוט 200 גרם עלי סלק אדום(אפשר מנגולד)לסחוט לקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב לערבב להוסיף חצי כוס קמח חומוס חצי כוס פירורי (לחם)מקורנפלקס ללא גלוטן מתובלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתת לנוח חצי שעה במקרר,
ליצור לביבות בקוטר 4 ס״מ בגובה 1 ס״מ ולביבות מאורכות 4 ס״מ בקוטר 2 ס״מ,
להניח על נייר אפייה מרוסס במעט שמן בתבנית אפייה,
לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה(כ 40 דקות) ובתאבון.
(יצאו לי 37 לביבות האפייה בשתי תבניות ובשני סבבים)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ