תבשיל תחתיות ארטישוק זוקיני קישוא תפוא חומוס ואפונה טבעןני ללא גלוטן:
לבשל 2 תפו״א גדולים עם מעט מלח הימלאיה בקוביות של 2 ס״מ עד חצי רכות לסנן,
לחלוט במים רותחים חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות לחתוך כל תחתית ל 8-10 משולשים,
לחלוט במים רותחים 200 גרם חומוס קפוא 5 דקות לסנן,
לחלוט במים רותחים 200 גרם אפונה קפואה 5 דקות לסנן,
לחתוך 2 זוקיני לטבעות בעובי חצי ס״מ,
לחתוך 2 קישואים לטבעות בעובי חצי ס״מ,
לקרמל 5 בצלים ברבעי טבעות,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף את התחתיות ארטישוק הזוקיני והקישוא לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה עד חצי רכות,
להוסיף את תפו״א חומוס והאפונה לבשל על אש קטנה עד רכות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.