סירות דלעת ערמונים אפויות בתנור בניחוח בצל ופפריקה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 דלעות ערמונים לחתוך לחצי(מהגובה)לנקות את הפנים לחתוך כל חצי ל 4 סירות,
להעמיד על קרש חיתוך שהקליפה על הקרש סירה שלא עומדת לישר מעט מהקליפה,
להכין בקערית ערבוב שליש כוס שמן כף פפריקה כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
להכניס חלק מהסירות לערבב לציפוי מלא לחזור על היתר,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה שצד הקליפה על הנייר,
לפזר מעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.