פסטה צלנטני(צינור לוליאן) עם לבבות דקל שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני

פסטה צלנטני(צינור לוליאן) עם לבבות דקל שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 300 גרם פסטה צלנטני לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף קופסת פרוסות לבבות דקל מסוננת וחתוכה לרבעי טבעות ו 200 גרם שעועית ירוקה חתוכה קפואה לערבב,
לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף כוס מים,
לבשל על אש קטנה עד ריכוך השעועית,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ