פסטה צלנטני(צינור לוליאן) עם לבבות דקל שעועית ירוקה ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל 300 גרם פסטה צלנטני לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף קופסת פרוסות לבבות דקל מסוננת וחתוכה לרבעי טבעות ו 200 גרם שעועית ירוקה חתוכה קפואה לערבב,
לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף כוס מים,
לבשל על אש קטנה עד ריכוך השעועית,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.