פשטידה מהפירה של אתמול(תפוא עם בצל מקורמל ושמנת חמוצה)צמחוני ללא גלוטן:
נשאר פירה מאתמול !,
להכין פירה:לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים בקוביות קטנות עם חצי כפית מלח הימלאיה כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
ליבש על האש 4 דקות,
להכין פירה הכי דק שאפשר,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים 1 וחצי שמנת של פעם(27%)(אפשר פחות%)מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב.
לחמם מחבת נון סטיק עם 2 כפות שמן זית,
להוסיף את הפירה מאתמול להדק,
לטגן עד הזהבה יפה להפוך בהנפה באוויר(ואו בעזרת צלחת),
לטגן את הצד השני להחליק לצלחת הגשה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.