פלפלים אדומים כבושים בתחמיץ משודרג טבעוני ללא גלוטן

פלפלים אדומים כבושים בתחמיץ משודרג טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 וחצי ק״ג פלפלים אדומים(אפשר בצבעים)לחתוך מסביב בארבע הצלעות(לנקות מחיצות לבנות)לחתוך לקוביות של 2-3 ס״מ(לאחר קילוף וחיתוך יצאו 1 ק״ג ו 800 גרם),
להכניס לסיר ליטר ורבע מים כוס ורבע חומץ כף וחצי מלח רבע כוס סוכר 5 עלי דפנה 8 גרגירי פלפל אנגלי גבעול סלרי עם העלים,
להרתיח 3 דקות להכניס את חתיכות הפלפלים להגיע לרתיחה נוספת,
לאחר 3 דקות רתיחה להוסיף 5 שיני שום בטבעות דקות להרתיח עוד דקה,
לקרר בסיר להכניס לצנצנת מעוקרת להעביר למקרר ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ