שום כתוש להקפאה בגלילים(נקניק) לשימוש קל טבעוני ללא גלוטן

שום כתוש להקפאה בגלילים(נקניק) לשימוש קל טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 900 ג״ר שיני שום מקולפות,
להכניס למעבד מזון,
להוסיף 120 מ״ל שמן זית 120 מ״ל מים 2 כפות מיץ לימון 3 כפיות מלח הימלייה,
לטחון למחית דקה,
למלא בשקית נילון (של סנדביצים)לגלגל לגליל(נקניק)בקוטר 3 ס״מ,
להכניס לפריזר לשעה לעצב לגליל להשאיר להקפאה מלאה,
לשימוש מוציאים חותכים טבעת בעובי 1 ס״מ(שווה ל 4 שיני שום),
מחזירים להקפאה ובתאבון.
(נכנס ל 6 שקיות)
(השמן עוזר בשימור המים והמלח עוזרים להקפאה קלה הלימון נגד השחרה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול