מלפפונים בינוניים קטנים כבושים בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן

מלפפונים בינוניים קטנים כבושים בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 וחצי ק״ג מלפפונים בינוניים קטנים,
(חייבים להיות טריים לא מאריזות עטופות בנילון),
לשטוף ולנקות במים קרים,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס וחצי חומץ 3 כפות מלח כף סוכר חצי כפית צילי יבש גרוס(ואו פלפל חריף חתוך לארבע)לערבב להמסת המלח והסוכר,
לקחת חצי חבילת שמיר 4 גבעולי סלרי צעיר כולל העלים 8 שיני שום מקולפות חתוכות לטבעות 8 עלי דפנה ו 12 זרעי פלפל אנגלי,
לעקר צנצנת 2 וחצי ליטר עם מים רותחים לשפוך,
להניח בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי 4 שיני שום בטבעות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את המלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי 4 שיני שום בטבעות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית 5 ימים למקרר ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ