מלפפונים בינוניים קטנים כבושים בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1 וחצי ק״ג מלפפונים בינוניים קטנים,
(חייבים להיות טריים לא מאריזות עטופות בנילון),
לשטוף ולנקות במים קרים,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס וחצי חומץ 3 כפות מלח כף סוכר חצי כפית צילי יבש גרוס(ואו פלפל חריף חתוך לארבע)לערבב להמסת המלח והסוכר,
לקחת חצי חבילת שמיר 4 גבעולי סלרי צעיר כולל העלים 8 שיני שום מקולפות חתוכות לטבעות 8 עלי דפנה ו 12 זרעי פלפל אנגלי,
לעקר צנצנת 2 וחצי ליטר עם מים רותחים לשפוך,
להניח בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי 4 שיני שום בטבעות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את המלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי 4 שיני שום בטבעות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית 5 ימים למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.