פסטה מיני פארפלה(מיני עניבות farflline)עם אפונה ובצל מטוגן טבעוני:
לבשל חצי חבילת פסטה(250 גרם)מיני עניבות עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 250 גרם אפונה(אפשר קפואה)לערבב,
לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.