תפוא בטעם וניחוח מדורה לשימושים שונים:
לקחת כמה תפו״א בינוניים באותו הגודל,
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר ערמות של מלח גס בעובי 1 ס״מ בקוטר תפו״א כמ״ס תפו״א,
להניח על כל ערמת מלח תפו״א(ללא כל תיבול),
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות וחריכת הקליפות ובתאבון.
(חותכים באמצע וממלאים כל מילוי שאוהבים-גבינות בצל מקורמל חצילים סלט ביצים תירס ורטבים)(המלח הגס יוצר תנור בתוך תנור)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.