קרמול בצל לשימוש והקפאה עתידית טבעי טבעוני ללא גלוטן:
לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 6 ק"ג בצל(לאחר קילוף 5.5 ק״ג),
אני קונה בזול עושה כמות ומקפיא בקופסאות הכריים מתלכלכות פעם אחת,
אני חותך במעבד מזון עם סכין לקוביות ואו חותך ביד,
להכניס למחבת סוטז קוטר 30,
למלא 400 מ״ל שמן כפית מלח(עוזר להגרת ואידוי המים),
להתחיל לטגן שהשמן קר על חום בינוני נמוך,
הטיגון נמשך כשעתיים תוך כדי ערבוב,
הבצל מצטמצם ומאדה מים,
לאט לאט הבצל מתחיל להתקרמל מהסוכר הפנימי שלו,
אם סבלנות ותוך כדאי ערבוב מקבל צבע קרמל יפה,
(אם הקרמל נדבק לתחתית להוסיף חצי כוס מים ולסגור את המכסה לערבב ולחזור על הפעולה כל פעם שיש חריכה בתחתית)
להעביר למסננת לירידת עודפי נוזלים ושמן ולשפוך אותם,
לאכסן בקופסאות ולהקפיא,
כל כף וחצי בצל מקורמל=לבצל בגודל אגרוף ובתאבון.
(אם רוצים לזרז את התהליך ניתן להוסיף למחבת כף סוכר)( כ90% מהבצל הם מים),(כמובן אפשר להקטין כמויות),
(מ 6 ק"ג בצל יצאו 1 וחצי ק"ג בצל מקורמל ב 3 קופסאות(ואו יותר))
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.