אבקת בצל ירוק אורגנית טבעית טבעונית ללא גלוטן:
לקנות שתילי בצל ירוק(סטרטרים)לשתול באדנית,
לגדל לגודל יפה ומלא עלים,
לחתוך צמוד לאדמה לשטוף ולנער מעודפי מים,
להניח במגשי מכונת הייבוש ביתית,
להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שיבש לקרר(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו לכמה שעות)
לטחון לאבקה במטחנת תבלינים חזקה ובתאבון.
(מתאים לתיבול מרקים פסטות תבשילים מאפים וסלטים)(אכסון בפריזר לתקופות ארוכות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.