מיני פשטידות(מאפינס)תפוא דלורית וזוקיני צמחוני ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה דקה(או במעבד מזון)750 גרם תפו״א לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה(או במעבד מזון)חצי ק״ג בטטה לסחוט מנוזלים,
לרסק על פומפייה דקה(או במעבד מזון)חצי ק״כ דלורית לסחוט מנוזלים,
להכניס לקערת ערבוב תפו״א דלורית וזוקיני לערבב,
להוסיף 3/4 כוס קמח חומוס 3/4 כוס פירורי(לחם)מקורנפלקס ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית של 12 תאים(מאפינס)להכניס מנגאטים מ״ס 5 לרסס במעט שמן,
למלא בכל מנגאט מהתערובת לרסס מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות לחלץ מהתבנית ובתאבון.
(יצאו 24 מיני פשטידות בשני סבבי אפייה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.