ריבת פובידל דלת סוכר(ריבת שזיפי שגיב יבשים מגולענים+ שזיפים שחורים)של סבתה אסתר ואימא רוזה משודרגת ל

ריבת פובידל דלת סוכר(ריבת שזיפי שגיב יבשים מגולענים+ שזיפים שחורים)של סבתה אסתר ואימא רוזה משודרגת לראש השנה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 ורבע ק״ג שזיפי שחורים לגלען ולחתוך לארבע כל חצי ולאחר גלעון נשארו 2 ק״ג ,
לקחת 500 גרם שזיפים יבשים ללא גלעין לחתוך לחצי,
להכניס לסיר עם תחתית עבה להוסיף 500 גרם סוכר דמררה(200 גרם ל 1 ק״ג)מיץ מלימון וחצי 1 כף תמצית ווניל איכותית ואת חצאי הלימון שנסחטו(יוצאו בסוף)5 גרם פקטין,
להרתיח ולבשל על אש הכי קטנה עם ערבוב כל כמה דקות כ 4 שעות לצנן,
להכניס לצנצנות מעוקרות למקרר ולחלק לחג ובתאבון.
(בדרך כלל היחס בין סוכר לפרי הוא 1 ל 1 כאן היחס 200 גרם סוכר ל 1 ק״ג פרי)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ