תבשיל כריות תפוא(ניוקי)עם טבעות גזר ובצל מקורמל טבעוני ללא גלטון

תבשיל כריות תפוא(ניוקי)עם טבעות גזר ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 גזרים לקלף עם קולפן פסים(ג׳וליאנים)לחתוך לטבעות בעובי 3 מ״מ(יצאו גלגלי שיניים)
לבשל חבילת כריות תפו״א(ניוקי) ללא גלוטן לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן בבצלים 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את הגזר וחצי כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את כריות תפו״א(ניוקי)לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה