תבשיל כריות תפוא(ניוקי)עם טבעות גזר ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 4 גזרים לקלף עם קולפן פסים(ג׳וליאנים)לחתוך לטבעות בעובי 3 מ״מ(יצאו גלגלי שיניים)
לבשל חבילת כריות תפו״א(ניוקי) ללא גלוטן לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לטגן בבצלים 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את הגזר וחצי כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את כריות תפו״א(ניוקי)לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.