סלט תפוא פולני מבית סבתא אסתר משודרג עשיר צמחוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 1 ק״ג תפו״א חתוך לקוביות של 1 ס״מ עם רבע כפית מלח הימלאיה לסנן ולייבש על האש 3 דקות,
לבשל 300 ג״ר גזר בקוביות קטנות עד רכות לסנן לקרר,
לבשל 5 ביצים קשות לקרר לקלף ולחתוך לקוביות קטנות,
לחתוך לקוביות קטנות 300 ג״ר מלפפונים חמוצים(אני אוהב בחומץ),
לחתוך בצל סגול קטן לקוביות מיני של 3 מ״מ,
להעביר הכל לקערת ערבוב להוסיף 300 ג״ר אפונה מסוננת,
לערבב בזהירות לתערובת אחידה,
לרוטב:להכניס לקערת ערבוב 5 כפות מיונז כף חרדל 4 כפות חומץ חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית שטוחה מלח הימלייה לערבב לרוטב אחיד,
להעביר לסלט לערבב בזהירות לתת לנוח במקרר לפחות שעתיים לספיגת טעמים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.