תבשיל תחתיות ארטישוק קישואים שעועית ירוקה ועדשים שחורים טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים עם מעט לימון חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)לסנן לצנן לחתוך כל תחתית ל 8 משולשים,
לחתוך 5 קישואים קטנים עם סכין זיגזג לטבעות בעובי 1 ס״מ,
לבשל חצי כוס עדשים שחורים עד רכות אל דנטה לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את טבעות הקישואים ותחתיות הארטישוק לערבב ולאדות 3 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל עד רכות הקישואים,
להוסיף 200 גרם שעועית ירוקה קפואה ואו מקופסה ואת העדשים לערבב,
לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.