סלט חצילים(על האש=מלח גס בתנור)משודרג עם טחינה ומיונז צמחוני ללא גלוטן:
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לערום 5 ערמות מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר של חציל(המלח יוצר תנור בתוך תנור ונותן טעם מדורה מיוחד),
לקחת 5 חצילים(קלים קשים ומבריקים=טריים ואם מעט גרעינים)להניח על ערמות המלח לנקב בחלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפה לצנן,
לחתוך לחצי להוציא את ליבת החציל לנקות משחלות גרעינים אם יש,
לקצוץ את פנים החציל עם סכין עץ(מונע השחרה)לנקז נוזלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות מיונז 4 כפות טחינה גולמית מיץ מלימון רבע כפית מלח הימלייה רבע כפית פלפל שחור גרוס 3 שיני שום כתוש לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.