אבקת כורכום מגידול ייבוש וטחינה עצמית אורגני טבעי טהור ללא חומרים מוספים:
לקנות 2-3 שורשי כורכום לפצל לחתיכות של 3 ס״מ,
להשרות 24 שעות במים,
להכין אדנית לשתילה לקבור את חתיכות הכורכום בעומק 2-3 ס״מ,
להשקות לחכות לנביטה ולגדילה,
לאחר כמה חודשים שהעלים מתחילים להתייבש עוקרים,
מנערים מעודפי חול שוטפים ויש לנו שורשי כורכום,
לאבקה: לחתוך כל שורש לכמה חלקים להניח על מגש ייבוש במכונת הייבוש להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד שייבש(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
להכניס למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(מתאים לסלטים תבשילים מאפים שקיים ולתה(לחליטות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.