לאטקעס(לביבות)תפוא משודרגות לחנוכה מבית סבתא לולה צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 1 ק״ג ורבע תפו״א לרסק על פומפייה דקה לסחוט מנוזלים(אפשר במעבד מזון)להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 2 בצלים אחד לבן ואחד סגול מרוסקים על פומפייה דקה וסחוטים מנוזלים לערבב,
להוסיף 2 כפות קמח תפו״א 2 כפות קמח חומוס כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לחמם בסוטאג שמן חצי עמוק(1 ס״מ),
ליצור עם הידיים לביבות בקוטר 4 ס״מ בעובי 1 ס״מ להכניס לשמן החם,
לטגן משני הצדדים(עדיף להפוך 4 פעמים כל צד פעמיים לטיגון אחיד בפנים),
להעביר לנייר סופג,
להגיש עם שמנת ואו יוגורט ואו מה שאוהבים ובתאבון.
(יצא מעדן שמזכיר את בית סבתא יצאו 25 לביבות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.