קרפלך במילוי תפוא עם בצל מקורמל מתובל

קרפלך במילוי תפוא עם בצל מקורמל מתובל:
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן שליש כפית מלח הימלאיה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,
לקחת חבילת קרפלך במילוי תפו״א קפואה,
להרתיח סיר מים עם מעט מלח הימלאיה,
להכניס את הקרפל להגיע לרתיחה חדשה ולבשל עד שצפים חמש דקות לסנן,
להעביר לתערובת הבצלים לערבב ולבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ