סמבומלווח פרח במילוי גבינות זיתים ורוטב פיצה:
להפשיר מלווחים בזוגות על אחד מכל זוג לחתוך עם סכין פיצה במרכז 4 חתכים לחלוקה של 8 משולשים פנמיים ללא המסגרת של המלאווח,
להניח על המלווה השלם רוטב פיצה במרכז ולמרוח ללא השוליים(השוליים להדבקה),
לפזר מעל גבינה צהובה בשבבים כמה קוביות גבינה בולגרים 5% מעודנת וטבעות זיתים לפי מה שאוהבים,
להניח מעל(בזהירות)את המרווח החתוך להדביק מסביב בלחיצה עם מזלג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.